Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>A=Кошова В$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 15
Представлено документи з 1 до 15
|
| | | | |
1. |
Фролова Н. Е. Технологічні прийоми оброблення природних носіїв аромату для підвищення їхньої функціональності / Н. Е. Фролова, Т. Л. Баленко, В. М. Кошова, В. О. Усенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 96-98. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Проаналізовано способи оброблення природних носіїв аромату для підвищення їх функціональності з вибором вакуумної фракційної дистиляції як найефективнішого способу оброблення. Наведено результати опрацювання обраного способу на автоматизованій експериментальній установці. Встановлено оптимальні технологічні режими. Вивчено якісний і кількісний склади одержаних фракцій. Ключ. слова: ароматизатор, фракціонування, вакуумна перегонка, фракція, технологічні режими Індекс рубрикатора НБУВ: Л981
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Фролова Н. Е. Отримання натурального ароматизатора з ефірної олії кропу як функціональної складової продуктів оздоровчого харчування / Н. Е. Фролова, В. М. Кошова, Н. В. Чепель, В. О. Усенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 18. - С. 40-42. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Ефірну олію кропу досліджено на якісний і кількісний покомпонентний склад. Проведено її фракціонування, у результаті чого одержано чотири фракції, які відрізнялись за складом ароматичних речовин. На основі змішування цих фракцій у певних співвідношеннях розроблено рецептуру ароматизатора "Кріп-елітаромат". Ключ. слова: кріп, ефірні олії, натуральні ароматизатори, фракціонування, фракції, рецептура ароматизатора Індекс рубрикатора НБУВ: Л682.6 + Л981
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Кошова В. М. Визначення кисню в безалкогольних напоях і його вплив на їх стійкість / В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, З. М. Романова, Т. В. Дубицька // Харч. пром-сть. - 2008. - № 6. - С. 42-43. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Запропоновано визначення кисню в розлитих напоях і досліджено динаміку його вмісту за зберігання та транспортування. Наведено фактори, що запобігають впливу кисню на стійкість готових напоїв. Індекс рубрикатора НБУВ: Л88-1 с
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
4. |
Кошова В. М. Нові аспекти використання нетрадиційної сировини / В. М. Кошова, З. М. Романова, Т. В. Дубицька // Харч. пром-сть. - 2008. - № 6. - С. 57-58. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Запропоновано новий замінник цукру - натуральний продукт Стевіазид, який у 100 - 300 разів солодший цукру, крім того підвищує імунітет, покращує обмін речовин, виводить радіонукліди, який використано у процесі розробки безалкогольного напою профілактичної дії "Чайне диво". Індекс рубрикатора НБУВ: Л845
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
5. |
Кошова В. М. Використання натуральної сировини для приготування безалкогольних напоїв / В. М. Кошова, Т. М. Душко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 37/38. - С. 31-33. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Підібрано натуральні ароматизатори, екстракт білого чаю, соки та їх дози для виробництва напоїв. Розроблено рецептури двох нових напоїв на основі вищевказаної сировини. Індекс рубрикатора НБУВ: Л877-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
6. |
Кошова В. М. Вплив поліфенолів на колоїдну стійкість пива / В. М. Кошова, Н. Є. Мацулевич // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2011. - № 37/38. - С. 34-37. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Наведено результати досліджень впливу ферментних препаратів і поліфенолів на колоїдну стійкість пива. Індекс рубрикатора НБУВ: Л876-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
7. |
Кошова В. М. Вплив ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива / В. М. Кошова, Н. Є. Мацулевич // Харч. пром-сть. - 2010. - № 9. - С. 24-27. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Наведено результати дослідження впливу ферментних препаратів на колоїдну стійкість пива, за умови внесення їх в різних концентраціях, на різних стадіях процесу та вдосконалення технології виробництва пива стійкого до колоїдного помутніння, шляхом застосування ферментних препаратів протеолітичної дії. Індекс рубрикатора НБУВ: Л876-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
8. |
Кошова В. М. Енергетичні напої з новими смаковими добавками / В. М. Кошова, І. О. Черняк // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 46-49. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.Досліджено різні смакові добавки, підібрано їх дози для приготування енергетичних напоїв. Індекс рубрикатора НБУВ: Л877-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
9. |
Кошова В. М. Підготовка води для парових котлів у пивоварній промисловості / В. М. Кошова, В. М. Салтанюк // Харч. пром-сть. - 2011. - № 10/11. - С. 198-202. - Бібліогр.: 3 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л876-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
10. |
Кошова В. М. М.В. Гоголь і Україна / В. М. Кошова // Постметодика. - 2009. - № 3. - С. 19-22. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Висвітлено мету та структуру уроку засвоєння нових знань у сьомому класі за темою "М.В. Гоголь і Україна". Зроблено висновок, що інтерактивні методи навчання, використані в цій розробці уроку зарубіжної літератури, допоможуть семикласникам сформувати власну думку про великого земляка М.В. Гоголя. Освещена цель и структура урока усвоения новых знаний в седьмом классе по теме "Н.В. Гоголь и Украина". Сделан вывод о том, что интерактивные методы обучения, использованные в этой разработке урока зарубежной литературы, помогут семиклассникам сформировать собственное мнение про великого земляка Н.В. Гоголя. Interactive methods used in this foreign literature lesson plan, will help the seventh-grade schoolstudents to develop their own attitude as fort the outstanding countryman , M.V. Hohol. Індекс рубрикатора НБУВ: Ш5(4РОС)5-4
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14603 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
11. |
Кошова В. М. Підвищення бродильної активності пивоварних дріжджів за допомогою наноаквахелату цинку / В. М. Кошова, В. С. Яжло, В. Г. Каплуненко, Ю. І. Огородник // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 4/10. - С. 40-44. - Бібліогр.: 18 назв. - укp.Досліджено вплив мікроелементу як додаткового мінерального живлення на бродильну здатність пивних дріжджів. Встановлено оптимальну дозу наноаквахелату цинку, що забезпечує підвищення бродильної активності пивоварних дріжджів у процесі виробництва пива та скорочення терміну головного бродіння на 1 - 2 доби. Оцінено якісні показники пивоварних дріжджів, їх морфологічний стан та фізіологічні властивості. Індекс рубрикатора НБУВ: Л876.031
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
12. |
Чепель Н. В. Вплив солодових екстрактів на Lactobacillus та Bifidobacterium у пробіотичних ферментованих напоях / Н. В. Чепель, В. М. Кошова // Вост.-Европ. журн. передовых технологий. - 2015. - № 5/11. - С. 67-76. - Бібліогр.: 33 назв. - укp.Показано, що внесення ячмінного та вівсяного солодових екстрактів у співвідношенні 95:5 як пребіотичного комплексу під час виробництва пробіотичних ферментованих напоїв значно підвищує життєздатність бактерій Lactobacillus spp. і Bifidobacterium spp. Їх біохімічна активність характеризується інтенсифікацію виділення молочної кислоти та етанолу, вторинних метаболітів, що формують високі структурні та ароматичні властивості готового продукту. Індекс рубрикатора НБУВ: Л883-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж24320 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
13. |
Кошова В. М. Характеристика різних сортів вівса / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, О. О. Гуріна, А. В. Усач // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2016. - 22, № 2. - С. 213-219. - Бібліогр.: 12 назв. - укp.Досліджено сорти вівса: голозерний Скарб України і плівчастий Парламентський. Встановлено, що кращим із технологічної точки зору є перспективний сорт голозерного вівса. Встановлено, що за вмістом загальних амінокислот голозерний овес не переважає плівчастий. У порівнянні з плівчастим, вільних амінокислот більше у голозерного вівса. Досліджено, що сорти плівчастого і голозерного вівса є водочутливими та придатними для виробництва солоду. Переробка голозерного вівса надає можливість одержання харчових продуктів підвищеної харчової цінності за менших економічних затрат. Індекс рубрикатора НБУВ: Л821.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
14. |
Кошова В. М. Дослідження впливу різних рас дріжджів на зброджування пивного сусла і якість готового пива / В. М. Кошова, Л. Р. Решетняк, А. М. Куц // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2015. - 21, № 1. - С. 220-226. - Бібліогр.: 10 назв. - укp.Досліджено вплив трьох рас пивоварних дріжджів: Німецької, Датської та сухих дріжджів німецької раси Saf lager W 34/70 на зброджування 11-відсоткового пивного сусла, виготовленого із суміші пшеничного і ячмінного солодів в умовах мініпивоварні. Встановлено, що більш якісне пиво отримується із застосуванням Датської та Німецької рас дріжджів. Сухі дріжджі Saf lager W 34/70 не бажано використовувати в сухому вигляді, як це прийнято на більшості мініпивоварень. Якщо не має змоги відмовитись від сухих дріжджів, для підвищення ефективності використання їх попередньо потрібно активізувати. Індекс рубрикатора НБУВ: Л876.03
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
15. |
Кошова В. М. Вплив температури води на тривалість замочування гречки / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. О. Коберніцька // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2017. - 23, № 1. - С. 216-221. - Бібліогр.: 10 назв. - укp. Індекс рубрикатора НБУВ: Л870.22
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|